söndag 10 augusti 2008

Färdig, med knappar och allt.

Efter många om och men så är jag klar! Äntligen så är jag klar med min kofta, den är rätt enorm, men den kommer att vara perfekt att gå runt att mysa i när man är hemma nu i vinter. Min vän Fia fick vara modell nu när den är klar, hon är liten och koftan är stor, men av någon konstig anledning så ser inte koftan lika stor ut som den faktiskt är.
Knapparna har jag gjort själv, kom fram till att det skulle bli billigare och antagligen bäst eftersom jag då skulle få knappar i den färg som jag ville, de är vita med lite svart/grått i.
Ett roligt mönster att sticka och koftan är ju jättesöt, det blir nog någon mer, men då i en mindre storlek, jag har nu stickat i M vilket jag har i vanliga fall, men som många andra också verkar märkt så blir den stor.

6 kommentarer:

Eva sa...

Jättefin kofta och underbara knappar.
Eva i Lund

Helena sa...

Vad fin den är! Knapparna är supercoola, är det cernit?

Janette sa...

najs :-) verkar vara olika med storlekarna för folk, tror inte att det beror på mönstret. jag stickade en S eftersom jag förstod att den blev stor på många, men fick istället öka på en del för att få den att passa... har oxå M i vanliga fall. Tror garnet är viktigt för rätstickningens strl upptill, och kanske även hur tajt ringningen blir beroende på hur folk lägger upp sina maskor kanske?

Soili sa...

Fantastisk,och vilka härliga knappar du fixat.Finns det nån chans att få veta hur man gör????

Kamilla sa...

Knapparna är gjorda i Fimo, det är svårt att förklara hur man gör, det är lera så det är bara att forma dem så som man vill ha dem.

Ingalill sa...

Underbar kofta och underbara knappar. Skall genast undersöka vad Fimo är för lera.